Bourjois Healthy Mix Serum

Bourjois Healthy Mix Serum je tekoča podlaga, ki je med drugim sestavljena iz sadnja bogatega z vitamini, kot so liči, granatno jabolko in goji jagode. Tekoča podlaga obljublja 16-urno vlaženje kože in enakomerno polt.
image

Iskreno je to ena izmed najboljših tekočih podlag, ki sem jih kadarkoli preizkusila. Odkar imam bolj čisto kožo sem se odločila, da nima smisla, da še uporabljam težke in polno prekrivne pudre, ker za to ni potrebe. Še vedno pa sem si želela poenotiti polt in izničiti manjšo rdečico. Tekoča podlaga ima lahko in nežno prekrivnost, tako da je odlična za poenotenje tona kože. Za prekrivanje nepravilnosti, podočnjake ali večjo rdečico, je ob uporabi te podlage potreben korektor.
image

Tekstura tekoče podlage je zelo lahka in tekoča. Ob stiku s kožo ne oksidira, najlepše pa se nanese in poeni z beauty blenderjem ali čopičem. Lahko nanesemo tudi več plasti pa bo še vedno izgledala naravno. Ima semi-matt finish, ampak na moji koži izpade bolj dewy in da koži zelo zdrav sijaj in izgled. Ob tem pudru je skoraj nemogoče reči, da ga dejansko nosite, koža izgleda sveža in zdrava. Ta serum je zadetek v polno za dehidrirano in suho kožo, ker ne poudari bolj dehidriranih delov kože.
image

Podlaga zaradi lahke teksture ni najbolj obstojna, kar opazim predvsem na bradi in na licih, delno tudi na vrhu čela, ko si popravljam lase ali pa se ”nevedno” dotikam kože. Vendar s pomočjo primerja in pudra za fiksiranje v kamnu zdrži 8 ali 9 ur, kolikor sem po navadi po opravkih.

Ima zelo nežen, naraven vonj po sadju. Kar se tiče odtenka 051 Light Vanilla ima precej rumen podton, vendar se na svetli koži dobro poenoti. Embalaža je plastična, in ima dozirno pumpico. Zaradi svoje tanke embalaže je zelo primerna za potovanje, ker zasede zelo malo prostora, hkrati pa je možnost, da bi se uničila zelo majhna.
image

Je še katera velika oboževalka Healthy Mix Seruma?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s