“Need a quick fix?”

“Need a quick fix?”, ja prosim! Pripomoček, ki ga bi po mojem mnenju morala imeti vsaka prezaposlena punca, bodisi zaposlena z šolo ali s katerimi drugimi aktivnostmi, je suhi šampon. Ne samo, da je odličen pripomoček na potovanju, ko v hotelu za svoje lase preprosto ne najdeš sušilnika, s katerim ne bi porabila vsaj pol ure, da si lase vsaj delno osušiš, hkrati pa ne rabiš razmišljati o pakiranju sušilnika, ki mimogrede zavzame še veliko prostora ampak tudi takrat, ko si do vratu zakopana v delo in si ne uspeš ali pa preprosti nimaš energije, da bi si oprala lase. S pomočjo suhega šampona preprosto za dan ali dva podaljšaš obdobje med prejšnjim in prihodnjim umivanjem ali pa lasem dodaš volumen.

image

Obstaja več vrst suhih šamponov za različne barve las. Sama trenutno uporabljam Wilko Dry Shampoo Brunette, ki odlično diši. Uporabljamo ga tako, da embalažo pretresemo in na lase nanesemo suhi šampon. Nato ga vmasiramo v lasišče in si razčešemo lase. Lahko jih tudi odrgnemo v brisačo, da se znebimo kakršnihkoli belih delcev, ki so ostali. Deluje tako, da absorbira olja z lasišča.

image

Lasje po uporabi Wilko Dry Shampooja izgledajo kot oprani. So navlaženi, hkrati pa imajo več volumna kot prej. Na laseh ne pušča belih sledov, tudi če jih ne odrgnem z brisačo. Je rahlo rjavo obarvan, zato je na laseh res neviden. Sicer se govori, da se po daljši uporabi suhih šamponov lahko pojavi prhljaj ga še pri sebi nisem opazila.

Ob zaključku lahko rečem, da je za svojo ceno 0.95£ odličen izdelek, ki podaljša čistost las za dva dni in ni viden po nanosu, čeprav bi si želela, da bi lasem dal več volumna.

image

image

Kateri suhi šampon pa ve uporabljate? Vas je navdušil?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s