No7 The perfect skin care for every age

Ko sem bila v Londonu v veselem lovu na kozmetiko, ki pri nas ni dostopna niti v spletnih trgovinah kaj šele drogerijah sem naletela na priporočilo No7 kozmetike. Znamka No7 izvira iz Velike Britanije in se po cenah uvršča v srednji razred. Je ena izmed bolj priznanih britanskih znamk za nego kože in tudi kar se tiče ličenja. Na voljo je v vseh Boots drogerijah, kjer sem imela srečo in naletela na akcijo 3 za 2.

IMG_1838

 

No7 Beautiful Skin Cleansing Water for Normal / Oily Skin 200ml

Čistilna voda za obraz za normalno do mastno kožo vsebuje cink s katerim uravnava izločanje olja in poenoti kožo. Čistilna vodo uporabljamo samo za čiščenje obraza ne pa tudi za oči. Ima blag vonj, kožo temeljito očisti, jo navlaži in uravnava njen pH. Po uporabi čistilne vode ne potrebujemo še pene ali gela za čiščenje obraza, ker je koža očiščena, mehka in se ne sveti.

Čistilna voda prihaja v prozorni 200ml embalaži z zelenim pokrovčkom (glede na tip kože se ločijo po barvah pokrovov oz. embalaž – mastna koža zelen pokrov/embalaža, suha koža  roza embalaža) in pumpico s katero je najlažje dozirati količino na vato. Edina pomankljivost embalaže je, da pride brez pokrova, ne glede na to, da se pumpica lahko ”zaklene”.

No7 Soft and Soothed Gentle Toner 200ml

Tonik za obraz je dermatološko testiran, ne vsebuje alkohola in ne vsebuje dišav. Tonik je namenjen suhi do normalni koži, zaradi česar ne vsebuje alkohola, ker bi ta še bolj izsušil kožo.Velikokrat sem po uporabi kakšnega tonika opazila, da je moja koža zelo napeta. Ima zelo nežen in prijeten vonj. Koža je po uporabi tonika vidno navlažena, mehka in bolj prožna. Po čiščenju obraza zapre pore in iz njih odstrani vse kar se je čez dan nabralo na obrazu. Odkar uporabljam ta tonik sem ugotovila, da so se mi pore po obrazu zmanjšale in da se mi vedno manj pojavljajo mozoljčki po bradi in čelu.

No7 Beautiful Skin Overnight Radiance Boost

Vlažilni serum za obraz je bil zagotovo najboljši nakup leta 2016! Serum vmasiramo v popolnoma očiščen obraz s krožnimi gibi preden nanesemo kremo za obraz. Serum pospeši obnavljanje kože po dolgem dnevu in dela rahel piling, da je koža zjutraj še bolj sijoča in navlažena. Odkar uporabljam serum ugotavljam velike spremembe na svoji koži, saj ima čisto drugačno teksturo kot prej. Vedno se mi je v času zime en dan lupila koža, drugi dan sem se svetila. Po tem, ko jo uporabljam že skoraj mesec dni ugotavljam, da je moja koža bolj prožna, vidno navlažena in na dotik zelo mehka. Hkrati je serum zmanjšal rdečico, ki se mi je pojavljala še dolgo po tem ko so mozolji že izginili. Koža zjutraj izgleda nahranjena, se naravno zelo lepo sveti in je bolj voljna in pripravljena za nanos ličil, kot da bi vsako noč imela beauty sleep.

No7 Beautiful Skin Cleansing Brush

Beautiful skin aparat je druga najboljša pridobitev leta 2016. Zakaj? Aparati boljše očistijo kožo, kot to storijo prsti in zaradi tega koža boljše absorbira vse nadaljne produkte, ki jih nanesemo na obraz. Aparat za čiščenje je zelo nežen in temeljito in učinkovito odstrani ves puder, ki ga prej samo z vato in odstranjevalcem niste dosegle. Odstranjuje nečistočo, ki se večinoma nabere v porah in odstranjuje odmrle celice. Aparat ima snemljivo glavo, ki je namenjena normalni koži. Ima dve hitrosti, normalno in višjo za globinsko čiščenje. Sama na licih in čelu uporabljam normalno hitrost, na bradi pa večinoma višjo za globinsko čiščenje, saj imam tam najbolj problematično kožo. Za celoten obraz je potrebnih 60 sekund čiščenja, 10 sekund za vsako lice, 20 sekund za čelo in 20 sekund za brado. Aparat uporabljam za čiščenje vsak večer in po mesecu dni opažam pozitivne spremembe na koži kot so zmanjšane pore, vedno manj nepravilnosti, sijočo in lepše izgledajočo kožo. Aparat pa ni primeren za zelo suho in občutljivo kožo, ker se ščetine ob čiščenju čutijo, čeprav so bolj prijetne kot grobe.

IMG_1837

IMG_1856

IMG_1845

 

 

 

Vam je objava všeč? Ste same že poskusile kakšno No7 izdelek?

Hvala za pozornost!

xo, Tajka

Advertisements

2 thoughts on “No7 The perfect skin care for every age

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s