Makeup Revolutioin Iconic Pro Lipstick Propaganda

ENG
Makeup Revolution lipsticks have been my favourite for quite a while and since I’m not really a “red-lipstick person” I’ve decided to try Iconic Pro Lipstick in shade Propaganda, because I didn’t find a perfect shade in normal ones.

Propaganda is a cold toned red lipstick with creamy glossy finish. It is semi-transparent. Two layers are enough to provide a nice pigmentation. But because of it’s glossy finish there is a bigger chance for it to move around.

Texture is really creamy and it applies without problems. Because of it’s creamy texture it does not stick as well on the lips as it should. It stays on for quite a while, but reds have so much pigment that they stick on longer than other shades.

It has a scent of vanilla and chemicals. The packiging is very pretty, in shinny black colour.

It costs 4.95€ and you can purchase your at Ličila.si.

SLO
Makeup Revolution so že nekaj časa ene izmed mojih najljubših, in ker nisem oseba, ki obožuje rdeče šminke sem se odločila za nakup Iconic Pro šminke, ker pri običajni kolekciji nisem našla odtenka, ki bi mi bil všeč.

Propaganda je rdeč odtenek s hladnim podtonom, ki ima kremno-glossy finish. Dve plasti sta dovolj, da zagotovita dobro pigmentiranost. Zaradi mazljivosti šminke pa lahko pride do tega, da se precej razmaže.

Šminka je zelo mazljiva in se nanaša brez problemov. Ampak se zaradi teksture ne oprime ustnic tako kot bi se morala in se raznese tudi mimo ustnic. Kar se tiče obstojnosti nimam pripomb, čeprav je dejstvo, da so rdeče šminke zelo pigmentirane in ostanejo na ustnicah kar nekaj časa, kljub temu, da vmes jemo ali pijemo.

Šminka ima močan vonj po vaniliji in kemikalijah. Embalaža je klasična sijoča in črne barve.
Šminko lahko kupite za 4.95€ na Ličila.si.

image

image

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s