Smashbox Primer

Ko je govora o primerjih vedno pomislim na boljšo obstojnost pudra in lepšo kožo. Šele ko sem res padla v blogganje sem ugotovila kako pomemben je za pripravo kože pred nanosom pudra. Spremeni se nanos pudra in tudi obstojnost. Primerjev je na tržišču mali milijon, vendar je ime Smashbox pritegnilo mojo pozornost, saj ga je uporabljala večina modnih gurujk.

Smashbox Photo Finish foundation primer je prejel Sephorino nagrado za najboljši primer. Primer vsebuje vitamin A in E, ki negujeta vašo kožo in ji ne dajeta občutka izsušenosti. Vsebuje tudi ekstrakt grozdnih semen in zeleni čaj. Ne vsebuje olja, zato je primeren tudi za punce z mastno kožo.

image

Torej Smashbox Photo Finish Foundation primer služi pripravi kože pred nanošom pudra, tako da zgladi ostre linije in zakrije pore. Nanaša se ga s prsti, saj ga tako najlažje razmažete in zgladite.

V primerjavi s prejšnjim veliko cenejšim primerjem od Catrice se Smashbox Photo Finish Foundation Primer lepše oprime obraza, tisti od Catrice se mi je namreč včasih svaljkal z obraza če sem nanesla malo večjo količino. Hkrati Smashbox primer boljše zadrži puder, tudi ob znojenju v obraz, medtem ko je pri cenejšem primerju vse s pudrom vred šlo z obraza in se razpackalo. Smashboz primer ima osvežilen občutek na obrazu in prepušča koži, da diha. Po nanosu imaš občutek, kot da si dal na obraz svilo.

Glede obstojnosti me je zelo presenetil sploh v taki vročini kot je zdaj, so se vsi izdelki na obrazu odlično ohranili. Seveda ni izgledalo tako, kot da bi se na sveže namazala, vendar proti temu, kako je vse skupaj izgledalo s cenejšim primerjem je neprimerljivo.

image

Smashbox Photo Finish Foundation Primer najdeš ga njihovi uradni spletni strani tukaj, v Sephori (najbližja je tudi v Italiji) tukaj, na Ulti in Ebayu.

image

Upam, da vam je bila objava všeč. Oglasim pa se kaj jutri z lookom, ki ga bom ustvarila za rojstno dnevno praznovanje.

xo,
Tajka

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s