Catrice Camouflage Concealer Liquid vs. Cream

Pozdravljene lepoticke! Pred kratkim je izšla še liquid verzija Catrice Camouflage korektorja. Da najprej razčistimo kaj sploh je camouflage korektor. To je korektor, ki nudi zelo visoko prekrivnost in naj bi prekril celo tatoo.

image

Pred kakim mesecem ali dvema sem si kupila kremno verzijo v šalčki, ki se je sprva odlično obnesel potem pa se je zgodilo, da mi je razpokal pod očmi in se ekstremno posušil. Zato, ko sem slišala za liquid verzijo sem jo morala takoj kupit in tudi sprobat.

Dobra stran obeh je da sta res zelo prekrivna.  Čeprav kremni camouflage korektor boljše prekriva mozolje in različne madeže, kot liquid verzija.

Kar se tiče tega kako se obnese na koži, če imate suho kožo in se vam večina pudra okruši ali pa zaide v gubice, vam za podočnjake priporočam liquid verzijo,  saj ne izsuši kože. Čeprav ne prekrije res modro-vijoličnih podočnjakov, nudi zadostno prekeivnost. Lahko pa ga tudi nadgradite, vendar morate to storiti hitro, saj v neki fazi oksidira.

Še ena dobra stvar liquid verzije je, da je vodoodporen. V zadnjem času sem bila v največji vročini zunaj, da ja kar teklo z mene pa je korektor vseeno ostal na mestu. Najbolj pomembno pa, da ni zašel v gubice pod očmi, čeprav se mi je to do zdaj zgodilo še pri vsakem korektorju. Kremna verzija Catrice Camouflage korektorja pa žal ni vodoodporna, zato se na vročini hitro spaca.

Trenutno sta na voljo izmed obeh dva odtenka, liquid in kremni sta na voljo v odtenkih 010 in 020. Odtenek 010 je primeren za vse z svetlo poltjo, medtem ko je 020 primeren za vse, ki imate naravno temnejšo polt ali pa ste porjavele.

image

Najsvetlejša odtenka 010 – levo liquid Camouflage korektor, desno kremni Camouflage korektor

Cenovno je zelo dostopen. Cena enega je med 3-4 € in je vreden tega denarja.

Upam, da vam je bila objava všeč in se slišimo kmalu.

xo,
Tajka

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s