Pack with me: Pula, CRO

SLO
Pozdravljene! Kot že veste danes potujem na Hrvaško, kjer bom skoraj 3 tedne. Moram priznati, da ne vem če sem se katero leto tako veselila morja in počivanja kot letos, sicer pa je res da letos za razliko od preteklih let delam pa še vozim (večinoma zjutraj) in sem utrujena. Odločila sem se, da vas popeljem skozi moj proces pakiranja in vam pokažem kaj vse bom vzela s seboj. Seveda se obvezne kopalke, oblekice za čez kopalke, kratke hlače, luftik majčke pa za vsak slučaj tudi kaj z dolgimi rokavi.

Torej spakirala sem 4 obleke, tri H&M-ove, za belo pa ne vem od kod je. Zadnji dve sta iz letošnje kolekcije, prva pa z lanske. Vsaka je stala med 10-15€ in sem z vsemi zadovoljna, saj so res luftik in udobne za poletje, so pa tudi lahko elegantne če jih pravilno kombiniraš.
image

Vem, da sem si spakirala 6x preveč majic ampak me je vedno strah da bom imela premalo stvari. Spakirala sem si 2 crop topa, ostale majcke pa so čisto navadne in jih lahko kombiniram s kopalkami, hlacami ali krilom.
image

Dva najljubša kosa, ki sem ju letos kupila sta pajac in maxi krilo z razporkom na nogi. Pajaca imam rada, ker se ne rabim sekirat kaj si bom obula, ker zgleda dobro z vsem, medtem ko je krilo super za večerni sprehod ali pijačo s kolegicami. Oba kosa sta kupljena v H&Mu.
image

image

Spakirala sem si za vsak slučaj tudi majico s tricetrt rokavi in eno z dolgimi in tudi dolge hlače v primeru, da bi se ohladilo in bi rabila kaj toplejsega. Vedno boljše preventivno kot da na koncu nečesa nimaš, se strinjamo? Hlače so kupljene v H&Mu, črtasta majica v Peek&Clopenburgu, olivna pa v Intimissimiju.
image

Sledijo kopalke. Včeraj sem dobila nove Triangl kopalke, ki sem jih kupila na spletni strani Style Center. Pisane kopalke so lanska kolekcija iz Calzedonije. Bel zgornji del H&M, mornarski spodnji del Acessorize.
image

Sledijo čevlji, spakirala sem bele allstarke, japonke in sandalcke v primeru da bi šli v mesto.
image

Spakirala sem si se očala, sončna očala, toaletno torbico in ostalo. Kaj pa je vse v moji toaletni torbici pa boste izvedele v objavi Holy grail products, saj brez teh stvari ne grem nikamor.

Se slišimo kmalu.

xoxo,
Tajka

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s